17/4/09

Més enllà de la ciutat morta



"Cròniques de l'exil·li"

Un bon dia, mentre esperàvem que la GMA donés el següent pas en falç, vàrem tenir notices de la ciutat morta. Fou com una rebel·lació. Un home aconseguí travessar el setge de la Fortalesa i retornà a la seva ciutat. Era un heroi.
Quan ens localitzà, ens digué que eren molts els que vivien més enllà de la ciutat morta, en campaments i tendals improvitzats sobre la sorra de la platja, a tocar del mar i sota un cel lliure. Al no retornar, ens havíem pensat que eren morts, però eren tots viues. Ens havíem equivocat. Ells havien sigut més intel·ligents que nosaltres. Però quelcom ens unia: encara que pugui semblar estrany, també havien renunciat a les seves màquines!"

Pàgina 321 del llibre "La invasió de les màquines anònimes"
de J. S. S.
1a edició, maig 2002. Barcelona
Edicions Matarrodona

4 comentaris:

Carlos Lorenzo ha dit...

Me ha gustado esta foto. Sí que tiene un toque de ciencia ficción. El color del cielo es fantástico y resalta más de la manera que lo has compuesto. Contribuye a crear esa atmósfera fantástica.

Jordi Soldevila ha dit...

Hola Carlos! Gràcies pels teus comentàris. No sabia si penjar-la perquè no té massa qualitat. Però com tu dius, m'agradava la seva atmòsfera estranya.

betty boo ha dit...

Em servirien un tè verd amb menta fresca a sota les lones?
Potser seria l'unic senyal de vida...
Molt maques les fotos d'aquesta setmana. La princesa cablejada i la façana solitària... però no dono l'abast..

Jordi Soldevila ha dit...

Betty Boo! Agraït estic de la teva participació excepcional, sigui quina sigui, ni que no puguis deixar comentaris.